تعداد اپیزودها
2
امتیاز دوره
قیمت دوره
999

آرمين ميلانی

شف آرمین میلانی فارغ‌‎التحصیل هنرستان هنرهای تجسمی پسران و کارشناسی ارتباط تصویری دانشگاه آزاد تهران در سال 1383 است. او بعد از سفر به ایتالیا و گذراندن دوره‌ کارشناسی گرافیک مولتی مدیا در سال 2010 و تجربه‌ی 5 سال زندگی در ایتالیا به ایران بازگشت و با تغییر مسیر در حرفه خود به دنیای آشپزی حرفه‌ای وارد شد. از نگاه او غذا یکی‌ از مهم‌ترین راه‌های ارتباطی با انسان‌هاست.
در تمام این سال‌ها او با فعالیت در بهترین رستوران‌های تهران تجارب ارزشمندی به کارنامه خود افزود تا در سال 95 آشپزخانه شخصی ویترین را تاسیس کرد. در ویترین میتوان شاهد تلفیق هنرمندانه‌ای از مواد غذایی و دانش تصویری آرمین میلانی بود.

محتوای دوره

برای مشاهده دوره بر روی عنوان هر مطلب کلیک کنید.

قسمت اول: کاشت

50:34
در دنیای بزرگ آشپزی برای آماده‌سازی غذا ابزارهای بسیاری وجود دارد. در این قسمت آرمین میلانی به شما می‌آموزد که چگونه با امکانات در دسترس یک آشپز موفق باشید.

قسمت دوم: داشت و برداشت

53:42
در هنر آشپزی راهکارهای متعددی برای ایجاد مزه‌ای جدید وجود دارد تا از آشپزی خود لذت ببرید. در این قسمت به این راهکارها می‌پردازیم.

نظرات هنرجویان