تعداد اپیزودها
9
امتیاز دوره
قیمت دوره
599

هوتن سالمی

هوتن سالمی در مقاطع تخصصی برشته‌‌کاری، دم‌آوری، ارزیابی حسی، باریستا، دانه سبز و..... دوره‌های متعدد گذرانده است. وی داوری مسابقات Brewing، Barista، را برعهده داشته. او از کارشناسان تخصصی قهوه عربیکا، مربیان رسمی سازمان باریستا هاستل می‌باشد و با فعالیت در مزارع قهوه در کنیا، اتیوپی و..... تجارب کاربردی و تخصصی در رابطه با دانه قهوه را بدست آورده است.

محتوای دوره

برای مشاهده دوره بر روی عنوان هر مطلب کلیک کنید.

تاریخچه قهوه

09:37
در این قسمت هوتن سالمی در مورد پیدایش قهوه و آنچه در طول تاریخ بر آن گذشته صحبت می‌کند.

گونه‌های قهوه

07:31
در این قسمت شما با انواع نژاد‌های قهوه و تفاوت‌های بین آنها آشنا خواهید شد.

انواع فرآوری

06:51
در این قسمت آنچه که از مزرعه تا فنجان قهوه شما اتفاق می‌افتد آموخته خواهد شد.

منوی استاندارد

05:15
در این قسمت شما با موارد موجود در منوی استاندار جهانی و همچنین تفاوت بین آنها آشنا خواهید شد.

کنترل کیفیت

02:15
در این قسمت با اصول کنترل کیفیت (QC) در صنعت قهوه آشنا خواهید شد.

مسابقات

05:14
در این قسمت هوتن سالمی تمام مسابقات جهانی در زمینه قهوه و نوشیدنی را به شما معرفی و در مورد ساز و کار آن‌ها با شما صحبت خواهد کرد.

قهوه اسپشیالیتی

04:43
در این قسمت شما با تفاوت‌های بین قهوه تخصصی و قهوه اقتصادی و همچنین ویژگی‌های قهوه تخصصی آشنا خواهید شد.

نقش‌های پشت بار

01:25
در این قسمت شما با عناوین باریستا و بارتندر و مسئولیت‌های آنها آشنا خواهید شد.

برشته‌کاری

01:20
در این قسمت شما با عمل برشته‌کاری (روستری) در صنعت قهوه آشنا خواهید شد.

نظرات هنرجویان