تعداد اپیزودها
6
مدت دوره
43
امتیاز دوره
قیمت دوره
399

جواد اكبری

جواد اکبری متولد سال 1361 کارشناس و مدرس قهوه، بیش از 18 سال سابقه فعالیت مستمر در صنعت قهوه و هورکا ایران، آخرین قهرمان ملی باریستا و نماینده ایران در مسابقات جهانی قهوه، فول ماژول دوره دیده انجمن جهانی قهوه، مربی و کوچ شرکت کننده در مسابقات قهوه، چندین دوره داور و سر داور مسابقات مختلف قهوه در ایران، مشاور در راه اندازی کسب و کار‌های قهوه، راه اندازی بیش از 20 پروژه موفق در صنعت قهوه

محتوای دوره

برای مشاهده دوره بر روی عنوان هر مطلب کلیک کنید.

مقدمه‌ای بر ‌دم آوری در خانه

10:55
در این قسمت با انواع‌ گونه‌های قهوه آشنا خواهید شد و چگونگی دم آوری آن .

فرنچ‌پرس

06:51
نحوه کار کردن با فرنچ‌پرس و استانداردهای آن.

موکاپات

05:14
موکاپات چیست و چگونگی استفاده از آن.

وی شصت

09:19
نحوه عمل آوردن قهوه با وی شصت.

قهوه ترک

03:45
چگونه یک قهوه ترک عالی داشته باشیم.

هندپرسو

06:58
آشنایی با هندپرسو و نحوه عمل آوردن قهوه با آن.

نظرات هنرجویان