تعداد اپیزودها
9
امتیاز دوره
قیمت دوره
799

مریم زمردی

-فارغ‌التحصیل کارشناسی نرم افزار
-موسس و سرآشپز کیترینگ زمردی
-دانش آموخته دوره‌های آشپزی در تایلند، ایتالیا، ترکیه و ایران
-مدرس آشپزی

محتوای دوره

برای مشاهده دوره بر روی عنوان هر مطلب کلیک کنید.

فیله گوساله رست شده

12:46
در این قسمت مریم زمردی نحوه مزه‌دار کردن و رست کردن فیله گوساله را به شما خواهد آموخت.

خرما و پنیر

07:00
در این قسمت مریم زمردی طرز تهیه خرما و پنیر مزه‌دار شده را به شما خواهد آموخت.

رلیش فلفل‌ کبابی

15:21
در این قسمت طرز تهیه و نکات مربوط به آماده سازی رلیش فلفل کبابی آموزش داده خواهد شد.

سير رست شده و ترشی فوری تربچه

09:36
در این قسمت مریم زمردی طرز تهیه سیر رست شده و ترشی فوری تربچه را به شما خواهد آموخت.

كانديمنت نعنا و گشنيز

06:25
در این قسمت مریم زمردی طرز تهیه کاندیمنت نعنا و گشنیز را به شما خواهد آموخت.

نان پیتا مزه‌دار شده

04:54
در این قسمت مریم زمردی یک نوع روش مزه‌دار کردن نان پیتا را به شما خواهد آموخت.

سالاد زیتون

11:48
در این قسمت شما با رسپی یک نوع سالاد زیتون آشنا خواهید شد.

دیپ لوبیا سفید و جعفری

03:36
در این دوره طرز تهیه دیپ لوبیا سفید و جعفری را خواهید آموخت.

چیدمان سینی

09:29
در این قسمت مریم زمردی نحوه یک مدل چیدمان سینی مزه و نکات مربوط به آن را به شما خواهد آموخت.

نظرات هنرجویان