تعداد اپیزودها
6
مدت دوره
153
امتیاز دوره
قیمت دوره
699

سپهر سرلک

سپهر سرلک، دانش آموخته‌ی آشپزی از مدرسه‌ی کوردن بلوی پاریس و سابقه‌ی کار و آموزش در کنار سرآشپزان سرشناسی منجمله استفان ژگو، آلن پسارد، آلن دوکاس، اریک بفارد و پاسکال باربت را در کارنامه دارد.
او پس از چند سال کار در پاریس تصمیم به بازگشت به ایران، برای تلفیق دانش و تکنیک‌های فرانسوی با آشپزی ایران میگیرد.
وی در حال حاضر، مالک و سرآشپز «آتلیه‌ی سپهر سرلک»، رستورانی فرانسوی-ایرانی در تهران است.

محتوای دوره

برای مشاهده دوره بر روی عنوان هر مطلب کلیک کنید.

ابزارهای آشپزخانه

13:07
در این قسمت شما با ابزارهای مورد نیاز برای آشپزی در آشپزخانه آشنا خواهید شد.

انواع برش

21:57
در این قسمت شما انواع برش‌های پایه در آشپزی فرانسوی را خواهید آموخت.

روش صحیح پاک کردن مرغ، انواع استاک‌ها

40:20
در این قسمت نحوه پاک کردن و خورد کردن صحیح مرغ و درست کردن انواع استاک‌های (مرغ، گوشت، ماهی و ...) را خواهید آموخت.

طرز تهیه سوپ گل‌کلم

18:05
در این قسمت سپهر سرلک طرز تهیه سوپ گل‌کلم فرانسوی را به شما خواهد آموخت.

روش‌های پخت تخم‌مرغ، طرز تهیه انواع سس‌ها، طرز تهیه بشقاب تخم‌مرغ و سبزیجات

40:35
در این قسمت شما با انواع پخت تخم‌مرغ‌ها آشنا خواهید شد و طرز تهیه چهار نوع سس مایونز،‌ هالندایز، سس نعنا و خامه، سس وینگرت دو مدل بشقاب تخم‌مرغ را خواهید آموخت.

طرز تهیه مرغ کامل رست شده و سبزیجات

18:29
در این قسمت شما طرز تهیه مرغ کامل رست شده و سبزیجات و نکات مربوط به آن را خواهید آموخت.

نظرات هنرجویان