محتوای دوره
برای مشاهده دوره بر روی عنوان هر مطلب کلیک کنید.
ابزارهای آشپزخانه
13:07در این قسمت شما با ابزارهای مورد نیاز برای آشپزی در آشپزخانه آشنا خواهید شد.
انواع برش
21:57در این قسمت شما انواع برشهای پایه در آشپزی فرانسوی را خواهید آموخت.
روش صحیح پاک کردن مرغ، انواع استاکها
40:20در این قسمت نحوه پاک کردن و خورد کردن صحیح مرغ و درست کردن انواع استاکهای (مرغ، گوشت، ماهی و ...) را خواهید آموخت.
طرز تهیه سوپ گلکلم
18:05در این قسمت سپهر سرلک طرز تهیه سوپ گلکلم فرانسوی را به شما خواهد آموخت.
روشهای پخت تخممرغ، طرز تهیه انواع سسها، طرز تهیه بشقاب تخممرغ و سبزیجات
40:35در این قسمت شما با انواع پخت تخممرغها آشنا خواهید شد و طرز تهیه چهار نوع سس مایونز، هالندایز، سس نعنا و خامه، سس وینگرت دو مدل بشقاب تخممرغ را خواهید آموخت.
طرز تهیه مرغ کامل رست شده و سبزیجات
18:29در این قسمت شما طرز تهیه مرغ کامل رست شده و سبزیجات و نکات مربوط به آن را خواهید آموخت.