تعداد اپیزودها
7
امتیاز دوره
قیمت دوره
699

شیرین یراقچیان

شیرین یراقچیان، متولد مهر 1369، دیپلم گرافیک، لیسانس طراحی لباس، دارای مدرک شیرینی‌پزی فرانسوی و مدرک راه‌اندازی کارگاه شیرینی‌پزی آکادمی یونیتک.
همیشه شیرینی‌پزی بخشی از زندگيم بوده اما از تابستان سال 1400 بصورت جدی این رشته رو پیش گرفتم و اون رو بعنوان حرفه و شغل خودم میدونم.

محتوای دوره

برای مشاهده دوره بر روی عنوان هر مطلب کلیک کنید.

ايده‌پردازی و خلاقیت، آموزش سس زرشک

04:46
در این قسمت شیرین یراقچیان به شما توضیح می‌دهد که چگونه از خلاقیت و ایده‌های خود در رسپی‌ها استفاده کنید و همچنین سس زرشک مخصوص به شیرینی‌های خود را آموزش خواهد داد.

کرم پسته پای پسته و زرشک

05:35
در این قسمت شما با مواد اولیه طرز تهیه کرم پسته برای پای پسته زرشک و تکنیک‌های لازم را خواهید آموخت.

خمیر پای پسته و زرشک

08:32
در این قسمت شما طرز تهیه خمیر  پای و تفاوت پای و تارت را خواهید آموخت.

فیلینگ پای پسته و زرشک

03:30
در این قسمت شما نحوه پرکردن پای پسته و زرشک و همچنین تکنیک‌های مربوط به آن را خواهید آموخت.

خمیر رویی پای پسته و زرشک

05:26
در این قسمت شما در رابطه با خمیر رویی پای و تزئین آن خواهید آموخت.

آموزش چیز کیک زرشک

14:35
در این قسمت شیرین یراقچیان راجع به استفاده از ایده‌ی خود در رسپی یک مدل چیز کیک صحبت خواهد کرد و در ادامه طرز تهیه چیزکیک زرشک را به شما آموزش خواهد داد.

انتخاب اسم

01:57
در این قسمت شما با چگونگی جهت دادن به ایده‌های شیرین یراقچیان در مورد انتخاب اسم برای شیرینی مخصوص خودش آشنا خواهید شد.

نظرات هنرجویان